آموزش آشپزی کودکانه | ژله یلدایی
  • کد مطالب: ۳۰۶۲۱۱
  • /
  • ۰۱ دی‌ماه ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۵

آموزش آشپزی کودکانه | ژله یلدایی

دیشب یلدا بود و فردا روز مادر است، همه‌ی خانواده‌ها برای این مراسم‌ها دور هم جمع می‌شوند و کلی با هم خوش می‌گذرانند. حتماً شما هم این مراسمات را جشن می‌گیرید و با بچه‌های فامیل در کنار مادر و مادربزرگتان کلی خوش می‌گذرانید.

مرجان اسماعیلی - دیشب یلدا بود و فردا روز مادر است، همه‌ی خانواده‌ها برای این مراسم‌ها دور هم جمع می‌شوند و کلی با هم خوش می‌گذرانند. حتماً شما هم این مراسمات را جشن می‌گیرید و با بچه‌های فامیل در کنار مادر و مادربزرگتان کلی خوش می‌گذرانید.

در این شب‌ها می‌توانید در آشپزی به مامانتان کمک کنید. امروز می‌خواهم به شما یک خوراکی ساده یاد بدهم که اگر دوست داشتید، درست کنید.

ابتدا پودر ژله را داخل آب‌جوش می‌ریزیم و با قاشق حسابی هم می‌زنیم تا خوب حل شود. سپس بستنی را داخل آن می‌ریزیم تا آب شود. مقداری دانه‌ی انار هم می‌ریزیم که شکل زیباتری پیدا کند.

حالا ژله حل‌شده را درون قالبی که دوست داریم می‌ریزیم و داخل یخچال می‌گذاریم. پس از سه‌چهار ساعت، ژله‌ی انار آماده است.

تا یادم نرفته بگویم انار خواص زیادی دارد، مثلاً برای عفونت خوب است و باعث سلامت قلب هم می‌شود. کلی ویتامین «ث» و پروتئین هم دارد. 

 

چی لازم داریم؟

ژله‌ی انار یک بسته
دانه‌ی انار به‌میزان دل‌خواه
بستنی وانیلی لیوانی یک عدد

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.